Magisk Ring Hækling

Lær at Hækle en MAGISK Ring for Begyndere

Introduktion til Magisk Ring

Magisk Ring, også kendt som Magisk Cirkel, er en teknik, der bruges i hækling til at skabe en lukket ring i midten. Det er en nyttig teknik, når du vil hækle i cirkler, f.eks. når du laver en legetøj eller et mønster. Den magiske cirkel giver dig mulighed for at skabe en lukket ring i midten, som kan strammes for at lukke eventuelle huller.

I denne vejledning vil vi guide dig gennem trinene til at hækle en magisk ring, herunder hvordan du laver en løkke, danner en "ring" af garn og lukker centrum af den magiske ring.

Du kan også se en video på min kanal:

Trin-for-trin guide til at hækle en magisk ring

Begynd med at lave en løkke på din hæklenål. Gør dette ved at lave en løkke i dit garn og indsætte din hæklenål. Træk garnet gennem løkken, så der er en lille hale tilbage. Hold garnenden med din tommelfinger og pegefinger og lad løkken sidde på hæklenålen. Vikl garnet rundt om dine fingre og dan en "ring" med din tommel- og pegefinger. Før din hæklenål gennem midten af ringen, fra forsiden til bagsiden. Grebet garnet med din hæklenål og træk det gennem midten af ringen. Nu bør der være to løkker på din hæklenål. Lav en luftmaske. Dette vil sikre den magiske ring og give dig en base at arbejde med. Begynd at hækle dine ønskede masker ind i midten af den magiske ring. Du kan f.eks. hækle fastmasker, halvstangmasker eller stangmasker. Hold spændingen stram, mens du hækler, for at forhindre den magiske ring i at blive løs. Når du har lavet det ønskede antal masker, hækl en kædemaske i toppen af den første luftmaske for at lukke den magiske ring. Træk i garnets hale for at lukke midten af den magiske cirkel. Du kan derefter væve garnenden ind ved hjælp af en garnnål.

 

 Tillykke, du har nu lært at hækle en magisk ring! Denne teknik er et nyttigt værktøj i din hæklearsenal og giver dig mulighed for at skabe lukkede ringe i midten, der kan strammes for at eliminere huller. Øv dig på denne teknik, så du bliver fortrolig med den, og snart vil du kunne bruge den i alle dine hækleprojekter!

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.